Afhuren

ALGEMEEN

Voor een mooie locatie voor uw verjaardagen, bruiloften, personeelsfeesten, presentaties etc. kunt u uitermate goed terecht bij Ongewoon!

Er zijn talloze gelegenheden om een feest te geven, maar één ding hebben ze gemeen, het feest moet speciaal zijn. U wilt het beste voor uw gasten en wilt dat er nog lang over uw feest word nagepraat!
Bij het organiseren van een feest komt dan ook veel kijken: wie nodigt u uit, wil ik entertainment en wat is er op dat gebied te krijgen? Misschien wilt u ook wat te eten bieden, een heerlijk uitgebreid buffet. Ongewoon heeft alle mogelijkheden in huis! Onze bovenverdieping huurt u al voor 250 euro op een zaterdagavond!

 

SWEET 16

De ´Sweet 16´ feesten zijn in Amerika en Engeland al jaren een ware rage! Door o.a. MTV is deze hype overgewaaid naar Nederland. Ook in Ongewoon kan jij jouw 16e verjaardag onvergetelijk vieren! Jouw wens staat centraal en wij zorgen er voor dat het een onvergetelijke avond gaat worden. Deze avond zal je schitteren als een superster!
Natuurlijk zijn ook alle andere verjaardagen perfect te vieren in Ongewoon!

 

SCHOOLFEESTEN

Zit het schoolfeest, kerstgala of eindexamenfeest er weer aan te komen? En wilt u voor de leerlingen het vetste, maar vooral het meest onvergetelijke feest organiseren? Dat kan natuurlijk het beste bij Ongewoon! Wij hebben alles in huis om van het schoolfeest een succes te maken.

 

BEDRIJFSEVENEMENTEN

Ongewoon is een perfecte locatie voor een geslaagd bedrijfsevenement. Van presentatie tot bedrijfsfeest, alles is mogelijk bij ons!

Wilt u meer informatie over het afhuren van Ongewoon als locatie voor uw feest?
Stuur dan een mail naar: info@ongewoonuitgaan.nl of neem contact op via nummer: 0614978393.

Ongewoon, de locatie voor uw feest of partij !